kies uit drie opties of ga voor een gratis consult!

Aanbod 1: inzicht in je eet- en leefstijl

We maken kennis en kijken of er een klik is. Als dat zo is gaan we samen uitgebreid kijken naar je eetpatroon en je leefstijl: wat eet je zo gemiddeld op een dag, hoe en wanneer doe je dat? Hoeveel beweeg je, hoe is je slaappatroon en hoeveel stress ervaar je? Wat vind je belangrijk in je leven? Kun je de dingen doen die je belangrijk vindt?

Aan de hand hiervan maak ik een op jou afgestemd leefstijl- en voedingsadvies. Hiermee kan je zelf aan de slag. Je bepaalt zelf welke keuzes je gaat maken en waar je mee wilt beginnen.

Jouw investering is twee keer een uur van jouw tijd en de kosten zijn € 150.

Aanbod 2: nieuwe gezonde gewoontes

Behalve inzicht in je voeding en leefstijl gaan we hier een flinke stap verder. We gaan samen aan de slag. Met welke kleine stap wil je beginnen? Waarvoor ben je gemotiveerd? Wat is je doel en hoe kunnen we dat samen invulling geven? We gaan samen kijken wat de eerste stap is naar verandering. Dat doen we in gesprekken, maar ook met opdrachten en tips en, als je dat wil, met menu’s en voorbeelden. We hebben ook contact via de mail, zodat je tussen de gesprekken door altijd weer even op het goede spoor kunt komen!

Jouw investering is twee keer een uur plus twee keer een half uur van jouw tijd; daarnaast de tijd om te mailen en opdrachten te maken. De kosten zijn € 269 en het traject duur maximaal 3 maanden.

Aanbod 3: een lichter leven

Behalve inzicht in je voeding en leefstijl, en het onderzoeken van jouw doelen en motivatie, gaan we de eerste kleine stappen een vervolg geven. Jouw doelen mogen best wat groter zijn en verder weg liggen. Met kleine stappen tegelijk, die jij zelf aangeeft, gaan we samen op weg naar een groter doel. Wat dat is bepaal jij zelf. Ook nu hebben we gesprekken en contact per mail. We geven jouw veranderingsproces steeds weer een nieuwe impuls met nieuwe tips en begeleiding. We pakken steeds nieuwe stappen aan. Dit alles in jouw tempo. Zo bereik je gaandeweg je doel en doe je veel nieuwe inzichten op.

Jouw investering is twee keer een uur plus zes keer een half uur van jouw tijd, daarnaast de tijd om te mailen en opdrachten te maken. De kosten zijn € 519 en het traject duurt maximaal 6 maanden.

Gratis!

Wil je een gratis eerste stapgesprek van een half uur? Waarin ik met jou een eerste stap zet naar een ander eetpatroon? Ga naar het contactformulier en laat een bericht achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!