kan je wel wat advies of begeleiding gebruiken?

Ben je de balans in je leven kwijt? Heb je weinig energie, misschien het gevoel dat het anders moet? Dat er iets moet veranderen in je leven en je leefstijl? Je voeding kan uit balans zijn, maar dat kan ook het geval zijn met beweging, slaap, ontspanning en zingeving. Vaak is een eerste stap de voeding, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn.

Ik begeleid je naar een manier om gezonder, maar vooral ook lekkerder te gaan eten. Ik geloof er namelijk echt in dat als je voedzamer en lekkerder gaat eten en koken, de eerste stap is gezet naar een gezondere leefstijl. Tijdens onze gesprekken probeer ik altijd aan te sluiten bij waar jij staat, wat bij jou past, wat jij wil en wat jij kan. Dan zetten we kleine stappen. Want kleine stappen zorgen uiteindelijk voor grote veranderingen!

Met mijn praktische ervaring en enthousiasme zorgen we samen dat je echt dingen aan gaat pakken. Ik geloof niet in een dieet, maar wel in zelf keuzes maken die bij jou passen, die jij wil en kan. Want alleen dan verander je dingen voor altijd.

Een verandering van leefstijl levert je veel op: je bent gezonder en hebt meer energie! Daardoor kan het eigenlijk je hele leven positiever maken. Want ook heb je meer rust in je hoofd en lijf. Minder stress. En je slaapt beter.

Ik weet het uit ervaring: het veranderen van je leefstijl is een hele uitdaging. De veranderingen daarna volhouden ook. Maar mogelijk is het echt.