kies uit drie opties of ga voor een gratis consult!

Aanbod 1: APK voor je eet- en leefstijl

We kijken samen uitgebreid naar je eetpatroon en je leefstijl: wat eet je zo gemiddeld op een dag, hoe en wanneer doe je dat? Hoeveel beweeg je, hoe is je slaappatroon en hoeveel stress ervaar je? Wat vind je belangrijk in je leven? Kun je de dingen doen die je belangrijk vindt?

Aan de hand hiervan maak ik een op jou afgestemd leefstijl- en voedingsadvies. Hiermee kan je zelf aan de slag. Je bepaalt zelf welke keuzes je gaat maken en waar je mee wilt beginnen.

Jouw investering is twee keer een uur van jouw tijd en de kosten zijn € 150.

Aanbod 2: nieuwe gezonde gewoontes

Behalve inzicht in je voeding en leefstijl gaan we hier een flinke stap verder. Met welke kleine stap wil je beginnen? Waarvoor ben je gemotiveerd? Wat is je doel en hoe kunnen we dat samen invulling geven? We gaan samen kijken wat de eerste stap is naar verandering. Dat doen we in gesprekken, maar ook met opdrachten en tips en, als je dat wil, met menu’s en voorbeelden. We hebben ook contact via de mail, zodat je tussen de gesprekken door altijd weer even op het goede spoor kunt komen!

Jouw investering is twee keer een uur plus twee keer een half uur van jouw tijd; daarnaast de tijd om te mailen en opdrachten te maken. De kosten zijn € 269 en het traject duur maximaal 3 maanden.

Aanbod 3: een lichter leven

Behalve inzicht in je voeding en leefstijl, en het onderzoeken van jouw doelen en motivatie, gaan we de eerste kleine stappen een vervolg geven. Jouw doelen mogen best wat groter zijn en verder weg liggen. Met kleine stappen tegelijk, die jij zelf aangeeft, gaan we samen op weg naar een groter doel. Wat dat is bepaal jij zelf. Ook nu hebben we gesprekken en contact per mail. We geven jouw veranderingsproces steeds weer een nieuwe impuls met nieuwe tips en begeleiding. We pakken steeds nieuwe stappen aan. Dit alles in jouw tempo. Zo bereik je gaandeweg je doel en doe je veel nieuwe inzichten op.

Jouw investering is twee keer een uur plus zes keer een half uur van jouw tijd, daarnaast de tijd om te mailen en opdrachten te maken. De kosten zijn € 519 en het traject duurt maximaal 6 maanden.

Gratis!

Wil je een gratis eerste stapgesprek van een half uur? Waarin ik met jou een eerste stap zet naar een ander eetpatroon? Ga naar het contactformulier en laat een bericht achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

vergoeding

Bij veel zorgverzekeringen wordt vanuit de aanvullende verzekering een aantal gesprekken bij een gewichtsconsulent vergoed. Kijk voor de vergoeding op https://www.geld.nl/zorgverzekering/vergoedingen/gewichtsconsulent

locatie

Gesprekken vinden in mijn werkruimte bij mij thuis plaats. Er is voldoende parkeergelegenheid en we zitten in een rustige ruimte. 

Manier van werken

Natuurlijk maken we eerst kennis! Het moet natuurlijk wel klikken, je gaat toch niet met iedereen in zee, als het gaat om het veranderen van je eet- en leefstijlgewoonten! Als je na een kennismaking verder wil, gaan we door met de intake. Ik ga je heel veel vragen stellen over jouw eetpatroon en je leefstijl. Vragen als hoe jouw dag eruit ziet, hoe je tijd maakt om tot rust te komen, te bewegen, en hoe het je lukt om goed te slapen. En wat zou je met de begeleiding willen bereiken, wil je afvallen, fitter worden, inzicht krijgen in wat gezond voor jou is? Waarschijnlijk vraag ik je ook van tevoren een eetdagboek in te vullen. We kijken wat de eerste stap zou kunnen zijn om thuis mee aan de slag te gaan.

Met al die info maak ik een persoonlijk advies. Dit leefstijl- en voedingsadvies bespreken we zodat je inzicht krijgt in je huidige leefstijl. Daarna zoeken we uit waar je gemotiveerd voor bent, waar je enthousiast van wordt. Misschien valt er winst te halen bij zaken als bewegen, slaap, ontspanning, maar er is meer. Vragen als: richt je je op dingen waar je gelukkig van wordt? In hoeverre omring je je met mensen die je kunnen helpen?

Daarna gaan we na wat voor jou haalbaar is, wat je doel is en maken we een plan. In kleine stappen gaan we steeds kijken wat haalbaar is op weg naar je doel. Ben je al toe aan een volgende verandering? Ben je nog gemotiveerd en lukt het je om vol te houden? Als voor jou je doel bereikt is sluiten we de gesprekken af. Je kunt daarna natuurlijk altijd op een later moment weer contact met me opnemen als je weer even de goede weg in wil slaan!

Puur Gezond

Ik ben opgeleid als natuurvoedingskundige, en ook als leefstijlcoach en gewichtsconsulent. Maar vooral jij bent de deskundige. Het gaat namelijk om jou. Samen maken we een plan. Daarbij is het vooral belangrijk dat het bij jou past en is toegespitst op jouw leven en jouw voorkeuren. Er zijn zoveel manieren om gezond en lekker te kunnen eten! Alleen als het bij jou past, kun je je voedingspatroon aanpassen, voor altijd. En daar gaat het uiteindelijk om.

Ik werk met de principes van PuurGezond. Zij staan voor pure, onbewerkte producten met veel voedingsstoffen. Zo ga je bijna vanzelf al gezonder eten. Niks moeilijk gedoe, geen eetregels, geen beperkingen. In een aantal logische stappen en met een aantal juiste inzichten ga je je eet- en leefgewoontes veranderen. Met meer plezier in eten, een lager gewicht, meer energie, en voor altijd!!

De website van PuurGezond kan je ook voorzien van heel veel menu’s, recepten, en informatie. https://www.puurgezond.nl/