aantal gesprekken

Hoeveel gesprekken je wilt, hangt erg af van je vraag. In ieder geval start ik graag met een kort kennismakingsgesprek. We kijken dan of ik de juiste persoon voor je ben.

1e gesprek: je leefstijl in kaart brengen

Als dat zo is maken we een afspraak voor een eerste gesprek. Ik ben heel benieuwd naar jouw eetpatroon en je leefstijl. Hoe ziet jouw dag eruit? Heb je tijd om tot rust te komen, te bewegen, goed te slapen? Is het een goed moment om te starten met het aanpassen van je voeding? Wat wil je bereiken? Wil je afvallen, fitter worden, inzicht krijgen in wat gezond is? Tijdens de intake kijken we meteen wat de eerste stap zou kunnen zijn om mee aan de slag te gaan. Waarschijnlijk vraag ik je ook van tevoren een eetdagboek in te vullen. Reken voor de intake op een gesprek van 1 tot maximaal anderhalf uur.

2e gesprek: advies en plan

Na de intake ga ik met al je gegevens aan de slag en maak ik een persoonlijk advies. Dit leefstijl- en voedingsadvies bespreken we in een tweede gesprek. Ik geef je inzicht in je huidige leefstijl. Daarna gaan we na wat haalbaar is en waar je mee aan de slag wilt gaan. We kijken samen naar je doel. Wat wil je bereiken en hoe wil je dat gaan doen? We maken dus een plan. Ook dit tweede gesprek duurt 1 tot maximaal anderhalf uur.

coachgesprekken

Nu de basis is gelegd, kunnen we wat kortere gesprekken inplannen. In kleine stappen gaan we steeds kijken wat op dat moment voor jou haalbaar is. Ben je toe aan een volgende verandering? Ben je gemotiveerd? Hoe hou je het vol? Waar wil je mee aan de slag? We gaan samen steeds na wat er nodig is om te bereiken wat je wilt. Deze gesprekken duren een half uur.

alles in 1 pakket

Liever in 1x weten waar je aan toe bent? Dan kun je ook kiezen voor een alles in 1 pakket. Dit pakket houdt in: intake, advies, 4 vervolggesprekken, tussendoor contact per mail en app, en als je daar behoefte aan hebt, krijg je weekmenu’s of verhelderende opdrachten. Duur: 3 maanden. Kosten: € 269.

stappen

Om je wat meer duidelijkheid te geven over waar de gesprekken over zouden kunnen gaan: we kunnen het hebben over dingen als: hoe kies je voor voeding die goed voor je is, hoe zit het bij jou met bewegen, hoe kun je gewoontes veranderen, hoe word jij je stress de baas, hoe krijg je weer een eetritme, hoe kun je met aandacht eten, hoe kun je je omgeving anders inrichten om het jezelf makkelijker te maken, hoe kun je met plezier koken, en, tenslotte: hoe hou je je gewoontes vast?