Natuurlijk maken we eerst kennis! Het moet natuurlijk wel klikken, je gaat toch niet met iedereen in zee, als het gaat om het veranderen van je eet- en leefstijlgewoonten! Als je na een kennismaking verder wil, gaan we door met de intake. Ik ga je heel veel vragen stellen over jouw eetpatroon en je leefstijl. Vragen als hoe jouw dag eruit ziet, hoe je tijd maakt om tot rust te komen, te bewegen, en hoe het je lukt om goed te slapen. En wat zou je met de begeleiding willen bereiken, wil je afvallen, fitter worden, inzicht krijgen in wat gezond voor jou is? Waarschijnlijk vraag ik je ook van tevoren een eetdagboek in te vullen. We kijken wat de eerste stap zou kunnen zijn om thuis mee aan de slag te gaan.

Met al die info maak ik een persoonlijk advies. Dit leefstijl- en voedingsadvies bespreken we zodat je inzicht krijgt in je huidige leefstijl. Daarna zoeken we uit waar je gemotiveerd voor bent, waar je enthousiast van wordt. Misschien valt er winst te halen bij zaken als bewegen, slaap, ontspanning, maar er is meer. Vragen als: richt je je op dingen waar je gelukkig van wordt? In hoeverre omring je je met mensen die je kunnen helpen?

Daarna gaan we na wat voor jou haalbaar is, wat je doel is en maken we een plan. In kleine stappen gaan we steeds kijken wat haalbaar is op weg naar je doel. Ben je al toe aan een volgende verandering? Ben je nog gemotiveerd en lukt het je om vol te houden? Als voor jou je doel bereikt is sluiten we de gesprekken af. Je kunt daarna natuurlijk altijd op een later moment weer contact met me opnemen als je weer even de goede weg in wil slaan!