een nieuwe kijk op eten!

Als gewichtsconsulent richt ik me vooral op voeding. Misschien wil je afvallen, je eetpatroon verbeteren, of misschien wil je wel aankomen. Ik analyseer je eetpatroon en maak een advies. Ik ga graag nog een stap verder en zoek ook samen met je uit waar je gemotiveerd voor bent, waar je enthousiast van wordt. Jij maakt de keuzes en je bedenkt zelf oplossingen.

Ook als leefstijlcoach kijken we natuurlijk naar je voeding. En we kijken verder. Misschien valt er winst te halen bij zaken als bewegen, slaap, ontspanning, maar ook zingeving (richt je op dingen waar je blij van wordt, om maar wat te noemen) en sociale aspecten (omring je met mensen waar je energie van krijgt) zouden we kunnen onderzoeken.

Ik geloof niet in diëten of algemene adviezen. Maar ik geloof wel in kleine veranderingen. Die zijn wel vol te houden, ook op de lange termijn. Ik geloof ook vooral in lekker eten, voedzaam en onbewerkt. Daarom ben ik ook aangesloten bij PuurGezond. Je krijgt weer plezier in eten! Zonder fratsen, zonder moeilijk gedoe. En dat noem ik nou een nieuwe kijk op eten.

peulvruchten, ook nu weer helemaal hip….