Hoe maak je een lekkere maaltijd zonder vlees? Er is zoveel meer mogelijk dan het gewoon maar weglaten van die bal gehakt, of ‘m te vervangen door een vegaburger. Leer koken met een variëteit aan groenten en gebruik volop kruiden en specerijen. Noten, peulvruchten, zaden en pitten…..ook met plantaardige ingrediënten is er zoveel mogelijk. Met (beperkt) gebruik van kaas, ei en zuivel wordt vegetarisch koken dan echt iets anders dan koken zonder vlees!

Tijdens de uitgebreide workshop, die 4 uur duurt, koken jullie ieder een aantal gerechten. Na het koken gaan we alles samen proeven. We zorgen samen dat de gangen op tijd op tafel komen. Wat over is neem je lekker mee naar huis. Kan je op een later moment nog even nagenieten.

De workshop vegetarisch koken is geschikt voor 3, 4 of 5 personen. De kosten zijn voor 3 personen € 145. Voor 4 personen is dat € 165 en voor 5 personen betaal je € 180. Je kiest zelf uit met wie je de workshop komt doen. Datum in overleg. Je doet de workshop dus met je eigen groepje!

Workshop is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wil je wijn bij het eten, dan reken ik daar een extra bedrag voor in overleg.

Een workshop doe je bij mij thuis. Daar is een ruime keuken met genoeg plek voor 3, 4 of zelfs 5 personen. Op deze manier krijg je alle aandacht die je kunt gebruiken! Vanzelfsprekend werken we met uitsluitend biologische ingrediënten. Waar het kan gebruiken we kruiden en groenten uit de tuin.

Ik geef workshops brood bakken en vegetarisch koken. Een workshop is in principe mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van ongeveer 10 tot 2, of op zaterdag van 1 tot 5 uur. Datum kiezen we in overleg. Koffie en thee met wat lekkers, of een lunch met zelfgebakken brood staan voor je klaar. Je krijgt vooraf uitgebreide informatie, je krijgt recepten mee, en je kunt me na afloop van de workshop altijd appen als je ergens opeens niet meer uitkomt. Vind ik leuk!

Een greep uit de reacties:

” Een workshop broodbakken bij Ineke, dat is supergezellig, leerzaam en erg lekker. Zowel de lunch als het lekkers wat je zelf gemaakt hebt en mee naar huis neemt.”

“Wat een feestje deze workshop bij Ineke! Veel geleerd, uitstekend verzorgd, heerlijke lunch in fijne tuin en beladen met brood en koekjes naar huis.”

”Het is een leuke ervaring om onder professionele leiding te koken. Topsfeer.”

“Heel waardevol door het plezier en het lekkere eten. Ik heb geleerd dat ik heel lekker kan eten zonder smaakversterkers etc. Dat wist ik al maar nu zelf ook zo gekookt. Leuk!”

”Verrassende recepten met mooie smaakcombinaties. En attent dat we vooraf zoveel algemene informatie kregen over en rond vegetarisch eten. Ik zou het zeker aanbevelen. Ineke heeft een liefde voor koken en voeding en haar ”nieuwe kijk op eten” is er een die mij erg aanspreekt: vers, zelfgemaakt en gevarieerd.”