workshop aan huis in Leiderdorp

Een workshop doe je bij mij thuis. Daar is een ruime keuken met genoeg plek voor 2 tot 4 personen. Op deze manier krijg je alle aandacht die je kunt gebruiken! Vanzelfsprekend werken we met uitsluitend biologische ingrediënten. Waar het kan gebruiken we kruiden en groenten uit de tuin.

brood bakken

Brood bakken kun je met 2, 3 of 4 personen komen doen. Een workshop is in principe mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van ongeveer 10 tot 2, of op zaterdag van 1 tot 5 uur. Datum prikken doen we in overleg. Koffie en thee met wat lekkers, of een lunch met zelfgebakken brood staan voor je klaar. Tuurlijk is dit heel leerzaam, maar zeker ook superleuk om te doen als je met vrienden, of je moeder, of je kinderen, gewoon een dagje iets leuks wilt doen!

De kosten voor een workshop brood bakken zijn voor 2 personen € 90, voor 3 personen € 120 en voor 4 personen € 140.

workshop koken (vegetarisch koken en koken zonder recept)

De workshop vegetarisch koken en de workshop koken zonder recept zijn geschikt voor 2 personen. De kosten van die workshops zijn € 130 voor 2 personen. Je kookt een aantal gerechten en na het koken ga je samen heerlijk alles proeven. Jullie zorgen zelf dat de gangen op tijd, en mooi geserveerd op tafel komen. Wat over is neem je lekker mee naar huis om thuis op een later moment nog na te kunnen genieten.

grotere groep?

Mocht je met een grotere groep willen komen, dan zoeken we naar een plek op een andere locatie. Bijvoorbeeld in een kookstudio. Mogelijkheden zijn er altijd, toch!

Een greep uit de reacties:

” Een workshop broodbakken bij Ineke, dat is supergezellig, leerzaam en erg lekker. Zowel de lunch als het lekkers wat je zelf gemaakt hebt en mee naar huis neemt.”

“Wat een feestje deze workshop bij Ineke! Veel geleerd, uitstekend verzorgd, heerlijke lunch in fijne tuin en beladen met brood en koekjes naar huis.”

”Het is een leuke ervaring om onder professionele leiding te koken. Topsfeer.”

“Heel waardevol door het plezier en het lekkere eten. Ik heb geleerd dat ik heel lekker kan eten zonder smaakversterkers etc. Dat wist ik al maar nu zelf ook zo gekookt. Leuk!”

”Verrassende recepten met mooie smaakcombinaties. En attent dat we vooraf zoveel algemene informatie kregen over en rond vegetarisch eten. Ik zou het zeker aanbevelen. Ineke heeft een liefde voor koken en voeding en haar ”nieuwe kijk op eten” is er een die mij erg aanspreekt: vers, zelfgemaakt en gevarieerd.”