Een workshop doe je bij mij thuis. Daar is een ruime keuken met genoeg plek voor 3, 4 of zelfs 5 personen. Op deze manier krijg je alle aandacht die je kunt gebruiken! Vanzelfsprekend werken we met uitsluitend biologische ingrediënten. Waar het kan gebruiken we kruiden en groenten uit de tuin.

Ik geef workshops brood bakken en vegetarisch koken. Een workshop is in principe mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van ongeveer 10 tot 2, of op zaterdag van 1 tot 5 uur. Datum kiezen we in overleg. Koffie en thee met wat lekkers, of een lunch met zelfgebakken brood staan voor je klaar. Je krijgt vooraf uitgebreide informatie, je krijgt recepten mee, en je kunt me na afloop van de workshop altijd appen als je ergens opeens niet meer uitkomt. Vind ik leuk!

De kosten staan bij de workshops genoemd.

Een greep uit de reacties:

” Een workshop broodbakken bij Ineke, dat is supergezellig, leerzaam en erg lekker. Zowel de lunch als het lekkers wat je zelf gemaakt hebt en mee naar huis neemt.”

“Wat een feestje deze workshop bij Ineke! Veel geleerd, uitstekend verzorgd, heerlijke lunch in fijne tuin en beladen met brood en koekjes naar huis.”

”Het is een leuke ervaring om onder professionele leiding te koken. Topsfeer.”

“Heel waardevol door het plezier en het lekkere eten. Ik heb geleerd dat ik heel lekker kan eten zonder smaakversterkers etc. Dat wist ik al maar nu zelf ook zo gekookt. Leuk!”

”Verrassende recepten met mooie smaakcombinaties. En attent dat we vooraf zoveel algemene informatie kregen over en rond vegetarisch eten. Ik zou het zeker aanbevelen. Ineke heeft een liefde voor koken en voeding en haar ”nieuwe kijk op eten” is er een die mij erg aanspreekt: vers, zelfgemaakt en gevarieerd.”