Hoe maak je een lekkere maaltijd zonder vlees? Er is zoveel meer mogelijk dan het gewoon maar weglaten van die bal gehakt, of ‘m te vervangen door een vegaburger. Leer koken met een variëteit aan groenten en gebruik volop kruiden en specerijen. Noten, peulvruchten, zaden en pitten…..ook met plantaardige ingrediënten is er zoveel mogelijk. Met (beperkt) gebruik van kaas, ei en zuivel wordt vegetarisch koken dan echt iets anders dan koken zonder vlees!

Tijdens de uitgebreide workshop, die 4 uur duurt, koken jullie ieder een aantal gerechten. Na het koken gaan we alles samen proeven. We zorgen samen dat de gangen op tijd op tafel komen. Wat over is neem je lekker mee naar huis. Kan je op een later moment nog even nagenieten.

De workshop vegetarisch koken is geschikt voor 3, 4 of 5 personen. De kosten zijn voor 3 personen € 145. Voor 4 personen is dat € 165 en voor 5 personen betaal je € 180. Je kiest zelf uit met wie je de workshop komt doen. Datum in overleg. Je doet de workshop dus met je eigen groepje!

Workshop is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wil je wijn bij het eten, dan reken ik daar een extra bedrag voor in overleg.