Wat anderen zeggen over Een nieuwe kijk op eten

Lees wat klanten vinden over mijn hulp bij afvallen en over mijn workshops desembrood bakken en vegetarisch koken

Leuke en leerzame workshop!

Het was een fantastische workshop. Ik wilde graag leren hoe ik desembrood kan maken en hierin is Ineke heel erg geslaagd. Voor mij was de cursuslocatie om de hoek. De thuissetting is warm en gezellig, de keuken ruim opgezet. We kregen duidelijke mondelinge en geschreven instructies (4 cursisten in totaal) en hulp om zelf stap voor stap aan de slag te gaan. Vooral het doen maakt dat je het sneller leert. Ik heb er een hoop van opgestoken en zelf je eigen desem maken voelt een stuk minder intimiderend dan daarvoor! Leuk ook om met andere deelnemers recepten en ideeën uit te wisselen. Een aanrader voor iedere thuisbakker die lekkerder brood wil maken!

Fantastische workshop!

Samen met mijn zusje, moeder, en vriendin een zuurdesem brood bak workshop gevolgd bij Ineke. We hebben een ontzettend leerzame, ontspannen en gezellige ochtend en middag gehad. De workshop zit heel leuk in elkaar. Je leert veel over de basis, en hierbij ook nog hele handige tips & tricks. De praktijk word afgewisseld met wat informatie momentjes onder het genot van wat lekkers. Ook de lunch was heerlijk, en heel leuk om zelf te bakken. Ik zou deze workshop aan iedereen aanraden! Of je nou beginner bent, al wat meer bekend met het bakken, of alleen al voor de gezelligheid, het is het meer dan waard!

Weer lekkerder in mijn vel.l

Ik wilde graag wat kilo’s kwijt. Het lukte maar niet om die laatste 3 eraf te krijgen. Toen ik langsliep bij haar huis zag ik een bord in de tuin. Met nooit meer diëten en beter in je vel komen. Ik zag haar toen ik de volgende keer langs liep en heb Ineke aangesproken. We hebben toen een aantal afspraken gemaakt. Deze vond ik erg prettig. Ineke stelde mij ook op mijn gemak en heeft mij zekerder gemaakt. Ineke vond het belangrijk dat ik mijzelf accepteerde. Het ging op het laatst maar om 1kilo.
Het fijnst vond ik dat ze echt naar mij luisterde en voor mij was.
Bedankt voor je steun lieve Ineke.

Liefs Ellen

Ik heb er echt van genoten!

Ineke heeft alle tijd genomen om naar elkaar te luisteren, vragen te beantwoorden. Het was heel relaxed. Heel aardige en lieve ‘’juf’’. Het was een superleuke informatieve middag, ik heb er echt van genoten!

De informatie was precies goed

De informatie was precies goed. Mijn hoofd was net een spons, net genoeg om alles te absorberen!

Heel behulpzaam

Ineke was heel behulpzaam. Duizendpoot. We waren met 5 maar liepen elkaar niet in de weg. Lekker buiten gegeten.t was heel gezellig!

Inzicht dat een andere manier van koken ook lekker is!

Heeft inzicht gegeven dat een andere manier van koken ook lekker is! Heel goede voorbereiding. Alles was aanwezig. De locatie was helemaal oké! Alles goed georganiseerd.

Inspirerend

Ik vond de workshop inspirerend. Resultaten waren heel lekker. Het was gezellig. Leuk om producten te gebruiken die ik eigenlijk niet kende en niet wist te gebruiken. Leuke recepten, ga ik wel maken.

Vooral als je in het begin denkt; ‘ik weet niet of ik haar wel leuk vind,’’ is dat juist goed!

Vooral als je in het begin denkt; ‘ik weet niet of ik haar wel leuk vind,’’ is dat juist goed! We levelen goed, ik mag haar graag en vindt het heel fijn dat er open communicatie tussendoor op maat is via e-mail of WhatsApp.

Zeer betrokken en vriendelijk

Als er langere tijd tussen onze afspraken zat, mailde ze weer even hoe het ging. Ze is zeer betrokken en vriendelijk.

Na een sessie voelde ik me rustig, helder, in mijn kracht en met inzicht en een concreet plan

Na een sessie voelde ik me rustig, helder, in mijn kracht en met inzicht en een concreet plan. Ik vond het traject leerzaam, steunend, en ik kan het goed toepassen. Heel erg dank voor alles!

Inzoomen op hoe eten voor jou werkt en wat je nodig hebt

Inekes aanpak is geen lijstje met toegestane en verboden voedingsmiddelen, maar inzoomen op hoe eten voor jou werkt en wat je nodig hebt. Ze stelt veel vragen waardoor je zelf dingen gaat inzien. Ik kreeg praktische opdrachten waarmee ik een andere manier van omgaan met eten begon te ontwikkelen. Ik ben nu op het punt dat ik goed weet wat ik wil, wat voor mij de uitdagingen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan.

Een soort openbaring!

Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren. Ineke luistert goed en geeft goede adviezen die makkelijk op te volgen zijn. En ze blijft je tijdens het hele traject stimuleren en motiveren. Het heeft me veel gebracht in mijn zelfkennis. Ik ging eigenlijk naar Ineke toe met het idee om af te vallen, maar gaandeweg kwam de focus veel meer te liggen op gezonde voeding, je prettig voelen in hoe je bent en meer te bewegen. Dit omslagpunt was voor mij een soort openbaring!

Dat wist ik ook van mezelf

Ik was het zat om niet lekker in mijn vel te zitten. Ik bewoog te weinig en at niet altijd even gezond, dat wist ik ook van mezelf. Maar om er zelf iets aan te doen, dat lukte me niet.

Verrassende recepten met mooie smaakcombinaties

Verrassende recepten met mooie smaakcombinaties. En attent dat we vooraf zoveel algemene informatie kregen over en rond vegetarisch eten. Ik zou het zeker aanbevelen. Ineke heeft een liefde voor koken en voeding en haar ”nieuwe kijk op eten” is er een die mij erg aanspreekt: vers, zelfgemaakt en gevarieerd.

Heel waardevol

Heel waardevol door het plezier en het lekkere eten. Ik heb geleerd dat ik heel lekker kan eten zonder smaakversterkers etc. Dat wist ik al maar nu ook zelf zo gekookt. Leuk!

Topsfeer

Het is een leuke ervaring om onder professionele leiding te koken. Topsfeer.

De locatie is geweldig

Deze workshop stimuleert om zelf brood te gaan bakken. Het was erg leerzaam en ook een gezellige dag. De info is best veel maar wel op een relaxte manier. De locatie is geweldig!

Wat een feestje deze workshop bij Ineke

Wat een feestje deze workshop bij Ineke! Veel geleerd, uitstekend verzorgd, heerlijke lunch in fijne tuin en beladen met brood en koekjes naar huis.

Een leuke, leerzame en gezellige middag

Op de terugweg waren we het er alle drie over eens dat we een leuke, leerzame en gezellige middag hadden met elkaar. Gisterenavond van het mooie brood en broodjes geproefd en het smaakte heerlijk. Mijn man heeft een bakkerij achtergrond en hij was vol lof over het resultaat van onze bakmiddag. Leuk hé!

Supergezellig, leerzaam en erg lekker

Een workshop broodbakken bij Ineke, dat is supergezellig, leerzaam en erg lekker. Zowel de lunch als het lekkers wat je zelf gemaakt hebt en mee naar huis neemt.

Nooit meer lijnen!

Veel dingen vielen, dankzij jou, op de plaats! Nu ga ik dus nooit meer lijnen. Ik voel me heel erg bevrijd en ik voel dat het goed gaat komen. Nogmaals wil ik jouw rol hierin benadrukken. Ik heb echt heel veel aan je gehad, en ik vond onze gesprekken erg fijn.