Gratis e-book
De eerste stap naar gezonde gewoonten

Ben je van plan om te starten met gezonde eetgewoontes? Maar weet je niet zo goed waar je zou moeten beginnen? Wil je gezonde eetgewoonten aanleren? Gewoon, lekker en goed eten, en intussen afvallen naar een bij jou passende gewicht?

Je wil een paar kilo kwijt. Fitter zijn. Je energieker voelen. Voor de spiegel staan en tevreden zijn met wat je ziet!

Een dieet wil je nooit meer volgen. Want dat werkt wel, maar niet op de lange termijn. Wat je echt wilt is blijvend iets veranderen!

Mijn e-book is dan echt iets voor jou. In mijn e-book staan tien waardevolle tips om meteen te beginnen met de eerste stappen naar lekkere, gezonde en haalbare eetgewoonten. Je kunt meteen aan de slag. En de eerste stap zetten!

Gratis e-book De eerste stap naar gezonde gewoonten

Een waardevol e-book zodat je meteen de eerste stap te kunt gaan zetten

Alle tips in mijn e-book kunnen je helpen. Je kiest zelf waar je mee wilt beginnen. Alle info is in een paar thema’s verdeeld: Puur en onbewerkt eten, Varieer en experimenteer, Beweeg en ontspan en Blijvend veranderen.

Word jij er ook wel eens moe van om steeds maar weer te beginnen met goede voornemens? En dat het dan toch steeds niet lukt om een paar kilo af te vallen? Dat je toch weer steeds terugvalt in die oude eetgewoonten?

Gratis e-book De eerste stap naar gezonde gewoonten

Stuur mij het e-book met tien waardevolle tips!

Je krijgt 10 tips om meteen aan de slag te gaan. Je kunt altijd met een kleine stap beginnen. Op weg naar een lichter en energieker leven!

Kijk trouwens ook eens bij Hulp bij afvallen. Ik kan jou namelijk ook 1 op 1 begeleiden naar een nieuw eetpatroon. Zodat je je doelen haalt. Op een toegankelijke manier. In een paar maanden en een paar coachsessies komen we vaak al heel ver!

Wanneer je mijn gratis e-book aanvraagt, ontvang je voortaan ook mijn nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt met enige regelmaat, maar niet vaker dan elke twee weken. Ze staan vol tips, verhalen en meer over het veranderen van je eetgewoonten en meer. Je zult ook info gaan vinden over het zelf bakken van (desem)brood. Je kunt je natuurlijk altijd weer makkelijk uitschrijven.